VERTROUWD SINDS 2005 | SNELLE LEVERING |

Sexy bikini voor jou!

Pretty in Pink
Royal Splash
Fringe Bikini
Halter Fringe

Dames badmode 2015


Heb je ook zo'n zin in de zomer? Lekker in een nieuwe bikini in het zonnetje aan het strand? Coctailtje in de ene hand, Spaanse casanova in de andere hand....

Badmode trends 2015

De zomer staat weer voor de deur en dat betekent naar het strand met je nieuwe bikini.
Wij hebben de prefecte bikini voor jou!! 

Hoe graag je ook wilt, je blijft niet eeuwig 17 jaar en maatje 36. Daarom hebben we badmode die bij jou past, bij jouw lichaamsvorm, levensfase en leeftijd.

 

Badmode uit voorraad leverbaar

Wij begrijpen dat als je verliefd wordt op een bikini, je die ook zo snel mogelijk thuis wilt hebben. Dus hebben we alles op voorraad en versturen we je de badmode zodra we je betaling hebben ontvangen. Dat betekent dat als je op werkdagen voor 16.00 uur bestelt en met iDeal betaalt, je de bikini morgen al in huis hebt!

lamor.nl: de beste service

Bij webshop lamor.nl kun je online bestellen en betalen via veilige betaalmethodes zoals iDeal, PayPal of vooruit betalen. Een goede service en tevreden klanten staan bij ons voorop. Bij vragen kun je altijd bellen met de klantenservice op 023 -7852 614 of een mailtje sturen.
Blijkt de badmode toch niet te passen? Geen probleem, dan stuur je het gewoon terug en krijg je meteen je geld weer terug.