VERTROUWD SINDS 2005 | SNELLE LEVERING |

Romantisch cadeau

babydoll tip
fifty shades
oelala jurkjes
pretty in pink

 


Verras je vrouw of vriendin met een romantisch cadeau: een mooi lingerie setje. Dan kun je beide genieten van een romantisch avondje samen.!

Romantisch kado ook voor moederdag

Geef eens wat anders dan een bloemetje. Moederdag is heel geschikt om je vrouw een romantisch moederdag cadeau te geven. Bijvoorbeeld zo'n beeldig burlesque lingerie setje.

Ook romantisch: vrouwelijke sex speeltjes

lamor.nl is de webshop heeft ook een aantal bijzondere en vrouwvriendelijke sex speeltje! Sommige ‘objecten’ zijn zo goed vermomd, dat je ze gewoon in de keuken, badkamer of tussen het kinderspeelgoed kan laten slingeren! Ze zijn in ieder geval zo mooi dat je ze prima cadeau kunt geven.

Romantisch kado snel geleverd

lamor.nl heeft bijna alles op voorraad. Bestel je je vandaag voor 16.00 uur je romanties kado, en betaal je meteen, dan heb je het morgen al in huis. Snel geleverd via TNT Post.

.. en natuurlijk heel discreet

Wij begrijpen dat je je romantische cadeau een verrassing wilt houden. En dus kun je kiezen voor een discrete verzending, zodat je geen afzender op de verpakking van je kadootje ziet. En natuurlijk kun je ook op een ander adres laten leveren.