Covid-19 en verzendduur

15 December 2020

Sinds vandaag zijn alle niet essentiële winkels vanwege de nieuwe Corona maatregelen gesloten. Dit geldt ook in Duitsland, een land waar vandaan veel van onze producten worden geleverd. Deze maatregelen hebben een grote invloed op de logistieke verwerking van onze bestelprocessen.

Door het sluiten van de essentiële winkels neemt de druk op webwinkels enorm toe en daarmee ook de drukte bij de vervoerders. Dit resulteert automatisch in langere levertijden. Een pakje, de dag na bestelling, ontvangen zal steeds vaker uitzondering zijn dan regel.

We snappen dat dit zomaar erg frustrerend kan zijn maar we willen je verzoeken naar ons toe deze frustratie niet te laten gelden. Onze medewerkers werken harder dan ooit om je bestelling nog steeds binnen enkele uren na ontvangst verzendklaar te hebben staan. Daarna neemt de vervoerder het over en hebben wij geen invloed meer op de levertijd.

Nadat de vervoerder het pakketje van ons heeft ontvangen en deze is ingescand krijg je een berichtje per E-mail, dat is het enige kompas waarop je kunt varen. Onze ervaring leert dat het geen enkele zin heeft de vervoerder te bellen voor nadere informatie, het frustreert alleen maar. Ook wij kunnen niet meer informatie geven dan dat er in het E-mailtje van de vervoerder staat.

Mocht het product dat je bestelt niet voorradig zijn dan duurt het tegenwoordig dus ook langer voor het weer bij ons op voorraad is. We communiceren dit direct terug aan je zodat je kunt kiezen of je toch iets langer wilt wachten of je bestelling wilt annuleren.

Natuurlijk betreuren we deze gang van zaken maar zolang Covid-19 ons nog in haar ban heeft en de vervoerders geen passend antwoord hebben op de toenemende drukte moeten we proberen ons gelaten aan te passen aan deze nieuwe werkelijkheid.

Lief zijn voor elkaar en voor jezelf,
Het Lamor Team

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »