Sexy jurkjes koop je online bij Lamor

Pagina 1 van 15

 

Welk sexy jurkje trek ik aan vanavond?

Dat is de vraag die je jezelf vaak zult stellen. Wij hebben de meest sexy jurkjes voor je. Of je nu wit, zwart, rood of roze sexy jurkje zoekt, je slaagt bij ons altijd. Uitdagender is niet mogelijk! Lekker pikant! Ga een avondje uit in 1 van onze jurkjes, aan aandacht zul je zeker niet tekortkomen. 

 

Zoek je een jurkje voor kinky feest?

Lamor heeft een groot assortiment aan sexy jurkjes voor kinky feesten. Op veel feesten wordt je alleen toegelaten als je voldoet aan een bepaalde dresscode. Veelal is deze dresscode leder. Bij Lamor koop je voordelig jurkjes in imitatie leder. Veel van deze jurkjes zijn "doorbitch proof" voor kinky feesten. Deze jurkjes koop je bij ons in vele soorten en maten, tot wel 6XL.

 

Sexy jurkje om je partner te verrassen

Zoek je een sexy jurkje om je partner te verrassen, voor een feest, een swingersavond of gewoon voor in de slaapkamer? Lamor heeft een groot aanbod van sexy jurkjes van o.a. Soleil-Fashion, Livco Corsetti en Chilirose. 

 

Een sexy jurkje koop je online

Bij Lamor bestel je een sexy jurkje makkelijk en veilig online. Past je sexy jurkje niet, dan stuur je deze gewoon terug en dan bestel je gewoon een andere maat. Betaal gemakkelijk en snel met o.a. iDeal, Mister Cash of Paypal. Op werkdagen voor 16.00u besteld, dezelfde dag nog verzonden.

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren. Manage cookies