Crazyland kleding

Pagina 1 van 7

 

Crazyland party

Crazyland is een organisatie die kinky party's organiseert zoals: B.I.T.C.H., Booming New Year vibe, Pleasure Island, Flight 69 en Royal Splash. Ook onder de organisatienaam "Crazyland" wordt er regelmatig een erotisch feest georganiseerd met een speciaal thema. Zo staat er voor 2019 op het programma:

- Crazyland Moulin Rouge - 16-03-2019 

- Crazyland Wonderland - 31-08-2019

 

Crazyland Moulin Rouge

Een terugkerend thema bij de Crazyland Party's is "Moulin Rouge". Het thema is gebaseerd op het alom bekende cabaret theater "Moulin Rouge" in Frankrijk welke zich kenmerkt door extravagante shows in circus stijl. Sexy danseressen en cancan shows.

 

Crazyland burlesque

Laat je inspireren voor Crazyland Moulin Rouge door Lamor. We hebben de mooiste burlesque kleding welke geschikt is voor Crazyland. Het is natuurlijk fantastisch om in stijl naar Crazyland Moulin Rouge te gaan. Burlesque kleding is overigens niet verplicht, ook de andere producten in deze categorie zijn meer dan geschikt!

 

Crazyland dresscode

De dresscode verschilt per editie. Let dus goed op bij de aanschaf van je Crazyland outfit! 

 
Voor meer informatie: www.crazylandparty.nl
 
Op deze pagina vind je Crazyland kleding die voldoet aan de Crazyland dresscode. LET OP, deze producten zijn niet allemaal geschikt voor B.I.T.C.H.!!! Kijk voor onze B.I.T.C.H. kleding hier.
 

Bekijk hier de Lamor Crazyland inspiratie film:

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »