Crazyland kleding

Pagina 1 van 13

Het is tijd voor een feestje!

CRAZYLAND Victoria’s Angels Are Back

Op 7 Maart 2020 gaan de deuren open van het Klokgebouw in Eindhoven voor alweer de 20ste editie van Crazyland, dus de tijd en kans om dit uitbundig te vieren.

De feesten van Crazyland staan bekend om hun goede verhouding tussen entertainment, de beste beats vermengd met de juiste dosis erotiek. Zien en gezien worden, verleiden en verleid worden, laat je overvallen door dit prachtige sprookje.

Het thema van deze Crazyland is Victoria’s Angels Are Back en ook nu zullen we weer een prachtig publiek zien in de juiste man/vrouw verhouding genietend van het beste entertainment en een prachtig decor.

Bij Lamor ben je aan het juiste adres voor je Crazyland 2020 outfit. Je mag je fantasie de vrije loop laten gaan want de dresscode kent maar één regel; dress to the occassion “Victoria’s Angels Are Back” maar ook deamons en devils zijn natuurlijk van harte welkom.

Op zoek naar Crazyland kleding waarmee je voldoet aan de Crazyland dresscode vind je bij Lamor natuurlijk altijd iets nieuws en opwindends. Misschien zoek je mooie lingerie, sexy BH setjes, kousen of sensuele bodystockings. Liever een lederlook of wetlook setje, rokje, jurkje of korset. Zowel Soleil als Noir Handmade hebben kinky outfits waarmee je opvalt maar ook zeker zou je eens eens kijkje moeten nemen bij de collectie van Grey Velvet.
Vergeet je outfit niet te complementeren met leuke accessoires die je uiteraard ook bij Lamor on-line vindt.
Mannen vinden hun stoere Crazyland outfit natuurlijk ook bij Lamor.

 

Wanneer is het Victoria’s Angels Are Back feest van Crazyland?

7 Maart 2020 van 21:00 tot 06:00 (toegang tot 01:00)

 

Waar vindt je het Victoria’s Angels Are Back feest van Crazyland?

Klokgebouw Eindhoven Klokgebouw 50 5617AB Eindhoven

 

Wat is de Crazyland dresscode 2020 voor dit feest?

Angels, devils.­ White, black, glitters, playgirl ,models heren in pak of als playboy en lingerie NO Jeans!

 

Zijn er kluisjes op dit Crazylandfeest in het Klokgebouw?

Ja er zijn kluisjes aanwezig vanaf € 7,72

 

 
Voor meer informatie: www.crazylandparty.nl
 
Op deze pagina vind je Crazyland kleding die voldoet aan de Crazyland dresscode. LET OP, deze producten zijn niet allemaal geschikt voor B.I.T.C.H.!!! Kijk voor onze B.I.T.C.H. kleding hier.
 

Bekijk hier de Lamor Crazyland inspiratie film:

 

 

Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren. Manage cookies