Levertijd en verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 16.00u worden geplaatst, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen, soms zijn producten niet voorradig en dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mochten wij om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Wij merken helaas nog dikwijls dat klanten denken dat wij invloed hebben op de verzendweg, dit is echter niet het geval. Zodra wij het pakketje overhandigen aan de pakketdienst gelden de condities van de betreffende pakketdienst. 
Nederland kent gelukkig korte verzendwegen en een prima infrastructuur waardoor levering na 1 werkdag realiseerbaar is. Echter komt het incidenteel voor dat een pakketje langer onderweg is, houd hier rekening mee!

 

Weiger nooit je pakketje in ontvangst te nemen!

Als je van mening bent dat je pakketje te laat wordt geleverd neem deze dan wel in ontvangst. Een pakketje dat wordt geweigerd verdwijnt in het magazijn van een vervoerder en bereikt ons niet.
Een pakketje dat niet bij ons retour komt kunnen wij nooit als retour in behandeling nemen en dus ook niet vergoeden.

 

Lamor kent twee verzendopties:

 

 

Met onze standaard "next-day" pakketservice leveren we voor €4,95 naar Nederland, België en Duitsland. Je kunt zelf de dag bepalen waarop je het pakketje wilt ontvangen maar ook kiezen uit duizenden afhaalpunten bij jou in de buurt.

 

Over de bezorgdienst van PostNL hoeven we weinig uit te leggen. Je kiest tijdens het bestel proces al waneer je het pakketje wilt ontvangen of op wilt halen bij één van de vele ophaalpunten bij jou in de buurt. Voor de service van PostNL betaald je bij ons slechts € 5,99.

Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

Voor beide services geldt dat bestellingen die voor 16:00uur op maandag t/m vrijdag zijn gedaan in principe de volgende dag worden bezorgd. Bestel je op zaterdag of zondag dan ontvang je de zending doorgaans op dinsdag.

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »