Koop nu je Wasteland kleding bij Lamor

Pagina 1 van 12

 

 

If you dare to be different… If you are without prejudice…
If you love living on the edge… If exploring your wildest fantasies makes you tick
… Wasteland - ‘The wildest party on earth!’
Amsterdam | Berlin | www.wasteland.nl

 

 

WASTELAND - Europa's grootste fetish fantasy-evenement staat in het teken van “Rituals”.

In het jaar 1994 bracht Wasteland het fetisjisme uit de duisternis van de underground en vermengde het met housemuziek en spectaculair, vaak innovatief entertainment. Wasteland is Europa's meest beruchte speeltuin voor volwassenen waar de fetisjelevensstijl wordt gevierd en toegejuicht. Een plek met de vrijheid om te zijn wie je wilt zijn.

Wasteland Rituals wordt gehouden op 2 april 2022 aan de Hemkade in Amsterdam/Zaandam. Het is een fetish fantasie feest met vier dansvloeren, 6 podia, restaurant, lounge, relax area en darkroom.
Wasteland is het meest innovatieve trending event in de fetish wereld. Het is een open-minded feest voor bezoekers tussen de 21 en 91 jaar, voor zowel hetero als GBLT mannen, vrouwen en stellen of met andere woorden open minded gender neutraal.

De muziek die gedraaid wordt door de DJ's omvatten o.a. House, Electro, Techno, Tech house, Disco en soms zelfs klassieke muziek. Het is geen sex feest, maar sex is niet uitgesloten...

Mensen die moeite hebben zich volledig over te geven aan "vrijheid blijheid" is het wellicht niet het juiste feestje. Overigens houdt dit zeker niet in dat men niet respectvol met elkaar omgaat, juist het tegenovergestelde is waar.

Hoewel de dresscode op Wasteland heel strikt is heb je aan de andere kant alle mogelijkheden om je uniek te kleden. De doorbitches van Wasteland letten zeer op originaliteit. Met leer, lak en latex kom je zeker binnen maar net zo belangrijk is dat je in het thema van het feest “Rituals” blijft.  

 

Wanneer is het Rituals feest van Wasteland?

2 April 2022 van 22:00 tot 06:00

 

Waar vindt je het Rituals feest van Wasteland?

North Sea Venue, Hemkade 48 in Amsterdam/Zaandam

 

Wat is de Wasteland Rituals 2020 dresscode voor dit feest?

Leer, metaal, plastic, latex, fetisj glamour, body art, fetisj animal, fetisj-burlesque, cross-dress, medical, fetish gothic, fetish steampunk, baroque, uniformen GEEN casual kleding, jeans and sneakers en ook geen gevechts- en legerkleding!

 

Wat zegt Wasteland over hun dresscode?

Wasteland heeft een strikte dresscode. We verwachten van onze gasten dat ze creativiteit en fantasie in hun outfits laten zien.

 

Zijn er kluisjes op dit Wasteland feest in het North Sea Venue?

Ja er zijn kluisjes aanwezig maar deze zijn niet erg groot.

 

Kleding voor Wasteland

Nu is het tijd om op zoek te gaan naar jouw outfit voor Wasteland. Bij Lamor vind je de grootste collectie mooie kleding waarmee je voldoet aan de Wasteland dresscode. Bezoek onze website en laat je verassen maar ook inspireren.
Bij Lamor doen we net dat beetje meer om je aan jouw outfit te helpen. Heb je ideeën maar vind je net niet wat je nodig hebt?

 

 

TIP!

Hoe leuk is het als jij je gedroomde outfit
met behulp van Lamor kunt verwezenlijken.

Heb je ideeën of een foto van een outfit maar
kun je deze niet vinden. Laat het ons weten, wij
zoeken graag met je mee.


Bij Lamor draait het om jou!

 

 

Mannen doen het altijd goed in een stoere Gladiatorrok en een bijpassend harnas. Natuurlijk kan een leren broek met een shirt ook maar hou er rekening mee dat het er op Wasteland heet aan toe gaat. Probeer op te vallen door in het thema Rituals te blijven en je bent verzekerd van de goedkeurende blik van de Doorbitch.

Dames kunnen altijd heerlijk los gaan en naar hartelust combineren. Als je zorgt dat het leer, lak, plastic en latex centraal staat gaan de deuren op zeker voor je open maar veel leuker is het natuurlijk om je kleding af te stemmen op het thema Rituals. Niet alleen kun je dan rekenen op een complimentje van de doorbitch maar je geef het feest daarmee extra allure.

Meer (ticket) informatie: www.wasteland.nl

 

 

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »