Wil jij er dit weekend extra sexy uitzien. Probeer dan eens een bodystocking!

Pagina 1 van 6

De bodystocking specialist

Een bodystocking doet iets met je lichaam. Er is maar heel weinig sexy kleding dat met zo weinig stof je lichaam zo siert als een bodystocking.

Eigenlijk hebben we geen idee meer hoeveel modellen bodystockings we aanbieden want we worden er zelf heel hebberig van. Als we iets nieuws zien dat kopen we het in. Dus als je keuze wilt dan moet je zeker bij Lamor zijn.

Maat

De meeste bodystockings worden aangeboden in de maat S-L en dat is best logisch ook. De stof rekt enorm waardoor ook grotere dames prima in een S-L bodystocking passen.

Maar Lamor zou Lamor niet zijn als we ons best niet zouden doen om al onze klanten gelukkig te willen maken en daarvoor bieden we ook bodystockings aan in de maten S/M en L/XL en natuurlijk zijn ze even duur.

L/XL

 Maar een LXL is te klein horen we je nu denken. Maar geen paniek, zoals je ook op onze foto’s kunt zien bij veel L/XL maten Bodystockings past deze ook als je een paar x-jes groter bent. En hoe lekker ziet dat er wel niet uit. Maar dat zeiden we al, een bodystocking maakt van elk lichaam een cadeautje.

Kleurtjes

Voor velen is zwart de voor de hand liggende kleur en natuurlijk hebben we er ook heel veel keuze in maar probeer wellicht eens een kleurtje, rood, roze, wit, zacht blauw, wie weet staat dat wel heel goed bij je.

Luxe

De verbinding bodystocking en seks verzinnen we niet. En wie kan de uitdaging dan een mooie bodystocking om je lichaam weerstaan? Het één leidt dan ook maar wat vaak tot een heerlijk geile vrijpartij. Vaak blijft een bodystocking aan tijdens de seks en daar kunnen ze ook goed tegen en seks terwijl je een bodystocking aan hebt gaat perfect. Maar je kunt een bodystocking ook deel uit laten maken van je fashion. Draag er een mooie BH onder en een doorzichtig bloesje losjes overheen. Een rokje en hakken maken het plaatje compleet en je benen zijn direct gehuld in heerlijk nylon.
Speciaal hiervoor hebben wij een groot aantal luxe bodystockings die of opvallen door een afwijkend design of bijvoorbeeld rijkelijk versierd zijn met mooie steentjes.

Al met al zijn bodystockings een prima investering voor een spannende avond en horen ze absoluut in je kledinglade.


Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »