Wil je alles over Crazyland B.I.T.C.H. weten? Lees hier het verhaal van Kimberley

In deze blog schrijft Kimberley over haar ervaring met en bij Crazyland Bitch. Ze omschrijft heel gedetailleerd over de belevenissen van haarzelf en haar man.

B.I.T.C.H Festival, door de ogen van…

Wat is “B.I.T.C.H.” festival nu eigenlijk? Is het ook iets voor ons? Hoe verloopt zo’n avond? Kimberley (27) deed bij ons haar verhaal over hoe zij het festival beleeft heeft samen met haar man Han (41), de voorbereidingen die ze getroffen heeft en we hebben haar gevraagd naar tips voor bezoekers die nog nooit eerder naar het Crazyland Bitch festival zijn geweest. Ondanks dat het een persoonlijk verhaal is, geeft het een goed beeld van het festival.

 

Crazyland Bitch

 

Hoe zijn we bij het Bitch festival in Zaandam terecht gekomen?

Han en ik gingen naar B.I.T.C.H. naar aanleiding van tips die wij vanuit het fetish café in Antwerpen van medebezoekers kregen. Zij gaven aan dat B.I.T.C.H. een heel goed feest is, vol verleiding en spanning. Een echt knalfeest waar je veel verschillende mensen kunt ontmoeten. Een groep bekenden uit het café hadden voor ons kaartjes besteld (let op, de kaartjes zijn altijd heel snel uitverkocht, houd de agenda goed in de gaten). En met diezelfde groep zijn we met 3 andere stellen naar bitch gegaan. In totaal met 8 mensen. 

Bitch outfit

Een bezoek aan het Bitch festival was voor mij de ideale gelegenheid om een nieuwe outfit te regelen. De pink editie van 6-10-2018 (het thema als respect naar de gay scene) was onze tweede keer. De eerste keer had ik mijn kostuum zelf gemaakt maar bij gebrek aan roze goedgekeurde materialen had ik toch een outfit gekocht. Ik houd van de Bitch dresscode. Dit kledingvoorschrift draagt zo onwijs bij aan de sfeer! Ik heb altijd al gehouden van latex en leer. Het is zo fijn om tijdens het stappen niet de vreemde eend te zijn! Dus een outfit zoeken of zelf maken is zoooo ontzettend leuk. En het aanbod is te gek in Nederland.

Omkleden

Ik heb mezelf thuis al omgekleed - ik heb niet heel veel redenen nodig om iets moois aan te trekken. Mijn man en een paar van onze vrienden kleedden zich ter plekke om in de kleedruimte. Die zou overigens iets warmer mogen zijn...

 

Bitch

 

De doorbitch…

Nog voordat je daadwerkelijk de locatie binnen komt moet je langs de “doorbitch”. Alleen daarvoor zou je wat mij betreft al entree moeten betalen. Geweldig! Sowieso is het echt je ogen uitkijken. Zo veel mooie mensen. Kostuums en outfits die uitzinnig zijn! Sommige mensen lezen de dresscode niet goed en komen in hun “gewone” sexy outfit. Van stof of iets dergelijks. Heel mooi, maar de doorbitches gaan je er dan niet langs laten. Ik moet eerlijk zeggen dat ik zelf geen harde weigering bij de doorbitch heb gezien op het moment dat wij naar binnen gingen. “We waren zelf “too excited” om naar binnen te gaan… Een vriend van ons heeft wel eens verteld dat hij begin 2017 naar een editie kwam en dacht dat hij wel langs de doorbitch zou komen met een kokshort. Hij werd geweigerd - ondanks dat hij een ticket had- hij heeft ter plekke een outfit gekocht… Er zijn, gelukkig voor hem, genoeg verkoopstandjes waar je ter plekke hele gave en goedgekeurde outfits kunt scoren zodat je altijd met een goedgekeurde outfit naar binnen kunt.
Het is een uitverkocht evenement, erg druk dus, dus zonder de juiste bitch dresscode kom je er gewoon niet in... Helaas houden ze dus niet alles tegen. Want eenmaal binnen kom je toch regelmatig iemand tegen in een pak of zelfs een camouflagebroek. Of mensen nemen een shirt mee en trekken dat aan als ze voorbij de doorbitch zijn. Daar irriteer ik me persoonlijk groen en geel aan. Dan ben je wat mij betreft op het verkeerde feest. Voor toekomstige feesten zeg ik dan ook: “Ook in de zalen mode politie of doorbitches rond laten lopen”. Toch door het net gezwommen? Direct eruit! Als het aan mij ligt…

Het is wel lastig om een tasje mee naar binnen te nemen – deze verpest mijn outfit. Dus veel spullen konden we kwijt in de lockers (en in mijn décolleté ;)). Nadeel is dat aan het begin van de avond het erg druk is bij de lockers.

 

Wie komen er eigenlijk bij B.I.T.C.H.?

B.I.T.C.H. is een laagdrempelig erotisch festival - er komen mensen uit veel verschillende leeftijdscategorieën die allemaal weten dat dit een feest is met een erotisch tintje. Mensen met dezelfde interesses. Dat is fijn. En het is een echt “niks moet” en “alles mag” feestje. Wat erg fijn is dat single mannen eigenlijk niet binnen worden gelaten. Helaas zijn daar blijkbaar ook weer trucjes voor gevonden. Zoals afgelopen keer bij de “pink editie” toen mijn man en ik een playroom in gingen, stonden ze als hongerige wolven te wachten om ergens te grijpen of te voelen - gelukkig is er een hele strenge security die een no bullshit beleid hebben. Het is niet fijn dat er zo’n security nodig is… - maar dat heb je ook als je een avond elders gaat stappen. Snel afschudden en weer door! 

De playroom

Terug naar de playrooms... De playrooms hebben diverse speeltoestellen. Mocht je nog een creatief idee hebben dan kun je dat daar uitvoeren. Of juist om het spel van een ander stel te bekijken. Soms is dit echt een heftige sexscene of een schouwspel met alles erop en eraan. Variërend van mensen die met (van thuis meegebrachte) zwepen hangend aan een kruis losgaan of bijvoorbeeld een dame die zich door een groepje mensen gewillig laat nemen. Mijn man zat er met een meesteres te praten die ondertussen schoongelikt werd door haar slaaf. Maar het is wel zo dat als je dit niet wilt zien je dit niet hoeft te zien, een playroom is een gesloten ruimte is. En de dungeon masters houden het goed in de gaten dat het no wank (masturbatie) policy wordt aangehouden. 
De playroom kun je zo erotisch maken als je zelf wilt. Sommige mensen ontmoet je flirtend en teasend op de dansvloer en kunnen je uitnodigen voor een date met je partner of alleen. Ook dat is fijn; er zijn couples only en single ruimtes! 

Wat is er zo uniek aan B.I.T.C.H.?

Het onderlinge respect is perfect. Wij waren het als groep erover eens dat we hier als vrouw ook relaxed alleen naar binnen zouden kunnen gaan. Maar dat is slechts een klein onderdeel. De hele sfeer van B.I.T.C.H. is iets unieks. De aankleding, de shows, de sfeer. Ik vind de Arieal dansers die in de lucht dansen zo goed. Ook het kinky randje komt toch naar voren. Door een aantal ‘strenge’ shows. De artiesten eisen je aandacht. Ze zijn zo goed en ze voegen echt iets toe.

Wat vinden wij nou zo leuk aan Bitch?

Wij vinden het als stel superleuk om nieuwe mensen te ontmoeten maar ook om samen lekker te dansen. 
Persoonlijk was de muziek niet helemaal ons genre – wij zijn meer van de industrial en wij vonden de line ups meer techno/trance. Meer variatie in de muziek zou wel fijn zijn voor ons. Houd er rekening mee dat er een aantal podia zijn. Dus als je van tevoren even wat research doet over de line-up kun je tussendoor minimaal wel een paar muzikale gelegenheden vinden die bij jou passen. 

 

Bitch festival

Ga je voor het eerst naar Bitch?

Voor de stellen die voor het eerst op een event zoals Bitch binnen komen: no worries! Het respect onderling zal jou lekker je gang laten gaan zoals jij wilt. Of het nu lekker dansen is, mensen ontmoeten of samen ergens een avonduurtje starten. 
Je komt ogen te kort. Zo veel schoonheid op zo veel manieren. Jong en oud. Ik voelde me met mijn 27 levensjaren best een beetje jonger dan de meeste bezoekers - of dat echt zo is weet ik niet. Maar het zijn werkelijk zulke uitlopende mensen. Van advocaat tot kassière - maar iedereen met dezelfde interesse; een sexy avond hebben. 

En toen, naar huis…

Toen wij naar huis gingen was het feest nog in volle gang. Mijn mannetje kleedde zich weer even om voordat we in de auto stapten. Eenmaal thuis bleek dat ik die avond veel inspiratie had opgedaan om nog even wat langer wakker te blijven ;-) 

Ga je ook naar Bitch?

Mocht je de volgende editie ook naar Bitch willen gaan…dan kunnen wij alleen maar zeggen: doen! Gemoedelijk en gezellig. 
Houd je wel aan de dresscode! Je kunt bijvoorbeeld nog zo’n prachtige fishnet body dragen- de doorbitch gaat je er niet door laten. 
Wees gerust - de ‘vaste’ bezoekers bijten niet, maar dansen graag en ze zijn allemaal in voor een praatje. 
Dans en kijk je ogen uit. En geniet. Het is uniek en zo bijzonder

 

* Foto's bron: www.crazylandparty.nl *

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »