Afrodisicum, Feromonen en de wetenschap van de antrekkingskracht

Afrodisicum, Feromonen en de wetenschap van de antrekkingskracht

Feromonen zijn ‘communicatiemoleculen’: chemische stoffen zonder geur of smaak die boodschappen overbrengen naar een ander lid van dezelfde soort. Het zijn een soort ‘buitenboordhormonen’: stofjes die niet in je eigen lichaam reacties teweegbrengen, maar in dat van een ander.


DE WETENSCHAP VAN DE AANTREKKINGSKRACHT

Feromonen zijn ‘communicatiemoleculen’: chemische stoffen zonder geur of smaak die boodschappen overbrengen naar een ander lid van dezelfde soort. Het zijn een soort ‘buitenboordhormonen’: stofjes die niet in je eigen lichaam reacties teweegbrengen, maar in dat van een ander.

Uw lichaam zendt elke dag op natuurlijke wijze feromonen uit. De signalen worden gedetecteerd via een orgaan op 5 cm in de neus, het Vomeronasaal Orgaan (VNO) of beter bekend het orgaan van Jacobson. Wanneer het VNO het feromoon detecteert, stuurt het een seksueel reactiesignaal naar het limbisch gebied van de hersenen, dat onze emoties en seksuele verlangens regelt.

Wanneer deze seksuele en romantische gevoelens u overweldigen, maken uw hersenen een chemische stof vrij die fenethylamine heet en die op zijn beurt de dopamineproductie aanzwengelt. Het resultaat kan vrij krachtig zijn en u hoeft geen feromoon te ruiken om erdoor beïnvloed te worden.

Mensen die grotere hoeveelheden menselijke feromonen produceren, hebben vaak meer succes bij het aantrekken van het andere geslacht. Daarom verkoopt Lamor alleen producten gemaakt met feromonen van de hoogste kwaliteit, om u een extra voordeel te geven.

Hoewel feromonen geurloos zijn, worden aan de parfums en kaarsen speciale geuren toegevoegd om het effect en het resultaat te versterken. Het parfum en het feromoon werken op twee totaal verschillende niveaus. Het feromoon is geurloos en stimuleert een chemische reactie, terwijl het parfum de specifieke stemming aanvult en versterkt.


AANTREKKELIJKER ZIJN. SOCIALER ZIJN. SUCCESVOLLER ZIJN.

Studies hebben aangetoond dat feromonen anderen kunnen helpen u te zien als opener, aantrekkelijker, charismatischer en gemakkelijker om mee te praten. Ze kunnen gesprekken vergemakkelijken, interesse wekken en meer vriendschappelijke gevoelens opwekken.Voor het beste resultaat, breng het aan net onder de halslijn en polsen waar je zweetklieren zitten. Dagelijks gebruiken voor het beste resultaat. Alleen voor uitwendig gebruik.


WERKEN FEROMONEN ECHT?

Er zijn veel onderzoeken en gegevens die hun doeltreffendheid bewijzen, van verschillende rapportages, tot proeven en persoonlijke succesverhalen. Onze feromoonparfums zijn speciaal samengesteld voor gebruik op verschillende tijdstippen van de dag om het gewenste effect te bereiken.

In één onderzoek, ABC 20/20, werden tweelingbroers en tweelingzussen gebruikt bij de tests. Slechts één van de tweelingen werd bespoten met de eigenlijke feromonen. Uit de resultaten bleek dat de tweeling die het eigenlijke feromoon had, seksueel aantrekkelijker was dan de andere en meer werd gevraagd voor afspraakjes.

Mannen en vrouwen passen het toe op zichzelf in het bedrijfsleven om extra vertrouwen te winnen en verkopers hebben ontdekt dat het zeer voordelig is in hun omgang met klanten. Kelners, serveersters, barmannen, parkeerwachters, mannen en vrouwen van alle rangen en standen gebruiken feromonen als onderdeel van hun dagelijks leven, om dat extra voordeel te krijgen.

De indrukwekkendste feromoonstunt vindt al direct na de geboorte plaats. Dan scheidt de moederborst een lokstofje uit waardoor de baby zijn hoofdje in de richting van de tepel draait en lekker kan drinken.

In een ander experiment werd onderzocht wat er gebeurt als vrouwen een parfum dragen dat is verrijkt met vrouwelijke feromonen. De deelneemsters wisten niet of ze een feromoonparfum opspoten of een placeboparfum (zonder ‘werkzame’ stofjes).

Vervolgens hielden ze een logboekje bij over hun seksleven. Het bleek dat vrouwen met feromonenparfum meer afspraakjes hadden, minder vaak alleen sliepen, vaker vreeën en meer masturbeerden dan vrouwen die de placebo hadden gebruikt.


BELANGRIJKSTE FEROMOONINGREDIËNTEN: ESTRATETRAENOL EN ANDROSTENOL

Van elk feromoon is aangetoond dat het unieke eigenschappen heeft. Wij bij Lamor.nl verkopen alleen producten waarbij ze zijn gecombineerd in specifieke concentraties en geuren voor de beste resultaten en maximale effectiviteit. Kies de juiste combinatie voor u om uw wensen te bereiken en "ontwaak de zintuigen van hem of haar..."


ANDROSTENOL

Dit feromoon wordt vooral gebruikt om vrouwen aan te trekken, omdat het een vriendelijke indruk maakt. De persoon die het draagt kan minder intimiderend en toegankelijker overkomen. Het helpt gevoelens van empathie en romantiek te creëren. Doe de quiz en ontdek welk feromoonproduct voor u geschikt is.


ESTRATETRAENOL

Dit feromoon wordt vooral gebruikt om mannen aan te trekken, omdat is aangetoond dat het hun stemming verbetert. Mannen zijn geneigd de drager van dit feromoon gunstiger te bekijken, en vergroten het verlangen om te communiceren.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Deze website maakt gebruik van “cookies” (tekstbestandjes die op jouw computer worden geplaatst) om de website te laten functioneren, de website te helpen analyseren om onze dienstverlening te verbeteren. Manage cookies