Sexy kleding 2019

Sexy kleding 2019

Sexy kleding 2019

Sinterklaas is net gearriveerd in Spanje, de kerstboom staat nog in huis, de vuurwerkresten liggen nog in de straten. Kortom we zijn met z'n allen nog volop bezig met de feestdagen. Koude gezellige dagen, warm bij de open haard genietend van elkaar, lekker eten en kinky party's. Bij Lamor hebben we ons maanden geleden al voorbereid op de januari maand. 3 Februari is er weer een Bitch Party. Dat betekent voor ons extra drukte. We moeten er tijdig voor zorgen dat we weer de mooiste Bitch outfits in ons magazijn hebben hangen zodat we onze klanten op tijd kunnen bedienen. We hebben een selectie gemaakt van de mooiste Bitch kleding welke te krijgen is in de markt. Deze hangen nu in onze digitale showroom op een prominente plek.

 

Al is het 's avond nog vroeg donker en is het buiten nog niet warmer dan 10 graden... Wij zijn al bezig met de zomercollectie. Terwijl de meeste mensen nog met een muts op en een das om door de straten lopen, zijn wij volop bezig met het uitzoeken van de zomercollectie. We bekijken de nieuwste producten bij onze leveranciers. Sommige merken vragen zelfs om onze input zoals Soleil-Fashion en XXX Collection. Niet alleen voor de komende zomer, maar ook al weer voor de komende winter collectie. Constant lopen we voor jou voor de feiten vooruit om jou elk moment van het jaar te kunnen voorzien van de perfecte sexy kleding, jurkjes, shirts en broeken, kinky rokjes en hotpants en uitdagende accessoires.

 

Wij wensen iedereen een goed en uitdagend nieuw jaar! Wij lopen voor jou vooruit. Kunnen we je in de tussentijd ergens mee helpen? Laat het ons weten!

 

Team Lamor

 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »