Wat is SDC?

Wat is SDC?

In dit artikel geven we meer informatie over SDC.

SDC.com is een online swingers platform met meer dan 3 miljoen leden. Oorspronkelijk is SDC (wat staat voor SwingersDateClub) afkomstig uit Amerika. Nederland heeft een eigen SDC site. Het is een platform waar je tegen betaling toegang krijgt tot het wereldwijde swingers netwerk van SDC. SDC bestaat sinds 1999.

 

Naast swingers bij elkaar brengen bieden ze ook SpeedDating, Reisevenementen, Swinger Parties (zowel openbaar als privé), Voyeur Cam, Blogs en meer.

 

Je kunt 7 dagen gratis een profiel aanmaken. Daarna worden er kosten in rekening gebracht. Als je een abonnement afsluit voor een langere periode worden de kosten in verhouding lager. Wel is het aan te bevelen om te starten met een maand in plaats van een langere periode. Let op, het kan zijn dat je abonnement automatisch verlengd wordt! 

 

De ervaringen met SDC zijn wisselend als je de reviews op internet leest. Nu is het natuurlijk zo dat mensen met slechte ervaringen, deze ervaringen eerder publiek delen, dan tevreden gebruikers. Dus als je geïnteresseerd bent, ervaar het dan zelf!

 

Tegenwoordig organiseert SDC met een aantal partners (Crazyland-Exceptionnel-Kinky on the beach-Secret Underground-Partyplayers) een SDC World Party. De eerstvolgende editie is 23 november 2019 in de Central Studios en Utrecht.

 

De dresscode voor de SDC World party is eenvoudig: Dress to impress "sexy stijlvol en chique…". Hiervan is er meer dan voldoende aanbod bij Lamor. Kijk voor meer informatie over de SDC World Party op de website

 

Meer informatie over SDC in het algemeen kun je vinden op de website: www.sdc.com

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »